Мисија

Мултикултурно училиште кое ги афирмира современите стандарди и димензии на образованието и воспитанието почитувајќи ги индивидуалните потреби на учениците

Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Googlе Translate

Присутни

Денес515
Вчера473
Оваа недела2057
Овој месец12836
Вкупно757428

Во моментов присутни

9
корисници

Четврток, 24 Јуни 2021 22:27
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија