УСПЕШНО РЕАЛИЗИРАНА ПРОЕКТНА АКТИВНОСТ ПО СПОРТ И СПОРТСКИ АКТИВНОСТИ - ПЛАНИНАРЕЊЕ

Учениците од Велешката гимназија од прва, втора и трета година заедно со своите ментори Петре Петрушевски и Зоран Јованов го реализираа практичниот дел од проеткната активност планинарење. На расположението кај учениците влијаеше убавото време и прекрасните предели на планината Јакупица. Со ведар и натпреварувачки дух учениците го посетија и планинарскиот дом Чеплес под рководство на професорот Зоран Кочов. На радостите и насмевките им немаше крај. Новите пријателства исто така беа дел од оваа планинарска прошетка со надеж дека ќе останат долготрајни.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
01/27 
start stop bwd fwd

 

Иако прошетката беше едноднeвна ќе остане незаборавна со желба следната да трае повеќе денови.

Googlе Translate

Присутни

Денес291
Вчера515
Оваа недела3683
Овој месец5095
Вкупно610794

Во моментов присутни

4
корисници

Недела, 09 Август 2020 14:12
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија