Проектни активности

stobi

И oвaa учебнa гoдинa Гимнaзијaтa „Кoчo Рaцин" јa продолжи својата соработка со Народниот театар „Ј.Х.К. Џинот“ – Велес. Соработката зaпoчнa сo ...

Повеќе: Дружење и учење

naslovna

Учениците од Велешката гимназија од прва, втора и трета година заедно со своите ментори...

Повеќе: СПОРТСКИ АКТИВНОСТИ - ПЛАНИНАРЕЊЕ

Googlе Translate

Присутни

Денес547
Вчера473
Оваа недела2089
Овој месец12868
Вкупно757460

Во моментов присутни

6
корисници

Четврток, 24 Јуни 2021 23:35
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија