Основни податоци за училиштето:

 

Име

 СОУ„Гимназија Кочо Рацин“ Велес 

Адреса:

 ул.Благој Ѓорев 40, Велес

Телефонски број:

 043 212 535

Електронска пошта:

 

В.Д. Директор:

 Илија Попов

Заменик директор:

 

Секретар:

 Десанка Нојкова

Стручни соработници: 

 Анита Смилевска-психолог

 Бранка Донева-педагог

kontakt

 

Googlе Translate

Присутни

Денес92
Вчера207
Оваа недела479
Овој месец4328
Вкупно1059385

Во моментов присутни

2
корисници

Среда, 27 Септември 2023 14:24
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија