Меѓуетничка интеграција

naslovna

Планираните активности во годишната програма за учебната 2015/2016 година по мајчин јазик во рамките на проектот Меѓуетничка интеграција во...

Повеќе: Меѓуетничка интеграција во образованието

naslovna

Продолжија активностите во рамките на проектот Меѓуетничка интеграција во образованието, така што на 18 февруари дваесеттина ученици од...

Повеќе: Меѓуетничка интеграција

Googlе Translate

Присутни

Денес13
Вчера558
Оваа недела2113
Овој месец12892
Вкупно757484

Во моментов присутни

3
корисници

Петок, 25 Јуни 2021 00:42
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија