Еразмус

naslovna

СОУ „Гимназија Кочо Рацин“, како добитник на грант од страна на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, во учебната 2018/19 година, ќе реализира вкупно 6 обуки за 12 наставници од училиштето...

Повеќе: ОБУКА ЗА НАСТАВНИЦИ ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ ЕРАЗМУС+

 

naslovna

Тамара, Јован, Панче, Даниела, Бојана, Дино, Ребека, Анета, Ања и Ангела неуморно го истражуваат НАНО светот...

Повеќе: Учество на Гимназијалци во размена во Италија преку проектот findNANO од програмата ЕРАЗМУС+

naslovna

На 8 февруари 2019 година, во СОУ Гимназија „Кочо Рацин“ се одржа дисеминација на обуката од Малта во рамките на проектот Еразмус +: – Подобрување на методологијата за изучување на странските јазици...

Повеќе: ДИСЕМИНАЦИЈА НА ОБУКАТА ОД МАЛТА

 

naslovna

Во периодот од 28 јануари до 1 февруари 2019 година, преку Проектот Еразмус+ се реализираше обуката во Малта, организирана во Executive Training Institute Malta...

Повеќе: MALTA – ТРЕНИНГ ОБУКА

Страница 3 од 12

Googlе Translate

Присутни

Денес112
Вчера533
Оваа недела1725
Овој месец15620
Вкупно776112

Во моментов присутни

3
корисници

Четврток, 29 Јули 2021 05:34
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија