Еразмус

Logo pocetna

Нашето училиште на 02. 02. 2016 ќе аплицира во рамките на Клучната Акција 1, Мобилност на наставен кадар во програмата Еразмус+. Според развојниот план на...

Повеќе: Обуки за наставници

Logo pocetna

По јавниот конкурс за дизајн на логото за проектот „Математички лавиринт“ и јавното гласање на страната на Гимназија, избрано е идејното решение...

Повеќе: Избор на лого

Logo pocetna

Националната агенција распиша повик за аплицирање во клучната акција 2. Стратешки партнерства за иновации во областа на образованието...

Повеќе: МАТЕМАТИЧКИ ЛАВИРИНТ

Logo pocetna

СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ во соработка со НВО и други институции организира и нуди можност на размена на ученици ...

Повеќе: Меѓународни обуки за ученици

Страница 12 од 12

Googlе Translate

Присутни

Денес72
Вчера533
Оваа недела1685
Овој месец15580
Вкупно776072

Во моментов присутни

2
корисници

Четврток, 29 Јули 2021 03:31
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија