Еразмус

 

naslovna

СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ е учесник во проектот “Solving Medical Mysteries with Math“ во Програмата Еразмус+, во клучната акција – стратешко партнерство за размена ...

Повеќе: ПРВА ТРЕНИНГ-ОБУКА ЗА НАСТАВНИЦИ ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ „РЕШАВАЊЕ МЕДИЦИНСКИ МИСТЕРИИ СО...

naslovna

По објавената апликација на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ за размена на ученици преку...

Повеќе: РАЗМЕНА НА УЧЕНИЦИ ПРЕКУ ПРОЕКТИ ВО ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+

naslovna

Заинтересираните наставници ќе можат да аплицираат за придружба на група ученици при реализација на...

Повеќе: АПЛИКАЦИЈА ЗА УЧЕСТВО НА МОБИЛНОСТ ПРЕКУ ПРОЕКТИ ВО ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+ ВО УЧЕБНАТА 2019/2020...

naslovna

СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ во учебната 2019/2020 година, во рамките на програмата Еразмус+ реализира шест проекти во ...

Повеќе: АПЛИКАЦИЈА ЗА РАЗМЕНА НА УЧЕНИЦИ ПРЕКУ ПРОЕКТИ ВО ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+ ВО УЧЕБНАТА 2019/2020 ГОДИНА

Страница 2 од 12

Googlе Translate

Присутни

Денес112
Вчера533
Оваа недела1725
Овој месец15620
Вкупно776112

Во моментов присутни

5
корисници

Четврток, 29 Јули 2021 05:29
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија