Еразмус

naslovna

Како дел од планираните активности со проектот во месец јули се реализираа Математичките кампови во Македонија, Италија и Бугарија. ...

Повеќе: Летни математички кампови

naslovna

Во рамките на проектот Еразмус + во периодот од 21.10.2016 до 30.10.2016, учениците: Виолета Иванова, Андреј Кодовски, Валентина Николиќ и Левко Левков, заедно со ...

Повеќе: Размена на ученици во Братислава,Словачка

 

naslovna

Во периодот од 24.10.2016 – 30.10.2016 година ученици од нашата Гимназија заедно со учесници од Франција, Романија, Хрватска, Италија, Латвија и Словачка имаа...

Повеќе: Размена на ученици во Стразбург, Франција

naslovna

По самиот крај на учебната година, во периодот од 20.06.2016 до 27.06.2016, шест ученика од нашата Гимназија: Александра Мечкаровска, Горјан Марков, Дона Жарова...

Повеќе: Еразмус +, Латвија 2016

Страница 10 од 12

Googlе Translate

Присутни

Денес112
Вчера533
Оваа недела1725
Овој месец15620
Вкупно776112

Во моментов присутни

5
корисници

Четврток, 29 Јули 2021 05:30
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија