Еразмус

naslovna

Ова истражување ќе биде Колекција на информации за потребите на учениците од ...

Повеќе: Анкета за ученици за потребите на проектот newWERD

naslovna

Проектот претставува стратешко партнерство за размена на добри практики помеѓу четири училишта...

Повеќе: Прв состанок на партнерите од пректот newWERD

naslovna

Нов начин на истражување и развој во наставата во рамки на програмата Еразмус+...

Повеќе: Гласaње за избор на лого за проектот newWERD

naslovna

Ги повикуваме учениците од I до IV година од СОУ„Гимназија Кочо Рацин“ да учествуваат на конкурсот за...

Повеќе: Конкурс за дизајн на лого за проектот "newWERD"

Страница 8 од 12

Googlе Translate

Присутни

Денес98
Вчера533
Оваа недела1711
Овој месец15606
Вкупно776098

Во моментов присутни

3
корисници

Четврток, 29 Јули 2021 04:53
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија