Еразмус

naslovna

Почитувани ученици и родители, СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ во учебната 2021/2022 година, во рамките на програмата Еразмус+...

Повеќе: Пријава за учество на ученички размени и мобилности во рамките на програмата Еразмус+ во учебната...

naslovna

НСОУ „Гимназија Кочо Рацин“ во учебната 2021/2022 година, во рамките на програмата Еразмус+ реализира ...

Повеќе: АПЛИКАЦИЈА ЗА УЧЕСТВО НА МОБИЛНОСТ ПРЕКУ ПРОЕКТИ ВО ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+ ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА

naslovna

Наставниците по математика и природни науки од сите партнерски држави развиваат и ...

Повеќе: Гимназијата е стратешки партнер во проектот STEAM

naslovna

Проектот DEVCULT има за цел да предложи ефективни решенија за интеграција, социјална инклузија и ...

Повеќе: Гимназија „Кочо Рацин“ партнер во проектот DEVCULT

Страница 1 од 13

Googlе Translate

Присутни

Денес82
Вчера207
Оваа недела469
Овој месец4318
Вкупно1059375

Во моментов присутни

1
корисници

Среда, 27 Септември 2023 13:05
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија