Натпревари

naslovna

На ден 6 април 2019 година, се одржа Регионалниот натпревар по хемија во организација на Сојузот на хемичари и технолози на Македонија...

Повеќе: Регионален натпревар по хемија

naslovna

На ден 18 мај 2019 година, се одржа Државниот натпревар по хемија, во организација на...

Повеќе: Државен натпревар по хемија

naslovna

На 18 мај 2019 година, со почеток во 9.00 часот, во просториите на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес...

Повеќе: НАТПРЕВАР WILLKOMMEN

naslovna

На 11 мај 2019 година, на Природно-математичкиот факултет во Скопје, се одржа Државниот натпревар по Биологија...

Повеќе: ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ПО БИОЛОГИЈА

Страница 3 од 27

Googlе Translate

Присутни

Денес109
Вчера424
Оваа недела935
Овој месец935
Вкупно575610

Во моментов присутни

6
корисници

Среда, 03 Јуни 2020 05:52
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија