Натпревари

naslovna

По повод одбележување на Денот на училиштето на ССОУ „Димитрија Чуповски“, беше распишан литературен конкурс на тема: „Сите сме исти – сите сме различни“. На литературниот конкурс...

Повеќе: СИТЕ СМЕ ИСТИ – СИТЕ СМЕ РАЗЛИЧНИ

naslovna

Женскиот одбојкарски тим на Гимназијата, исто како и предходните години, така и оваа, извојува две убедливи победи против СОУ „Димитрија Чуповски“ и СОУ „Јовче Тесличков“...

Повеќе: ОДБОЈКАРКИТЕ – ПРВИ ВО ОПШТИНА ВЕЛЕС

naslovna

Во рамките на одбележување на Денот на ослободувањето на град Велес, под покровителство на Општина Велес, на 8 ноември 2018 година, се одржа 36. Општински противпожарен квиз-натпревар...

Повеќе: ВТОРО МЕСТО НА ПРОТИВПОЖАРНИОТ КВИЗ-НАТПРЕВАР

naslovna

По повод Патрониот празник на ССОУ „Димитрија Чуповски“, на 7 ноември 2018 година, се одиграа општинските натпревари во кошарка – младинки...

Повеќе: КОШАРКАРКИТЕ – ПРВИ ВО ОПШТИНАТА

Страница 9 од 27

Googlе Translate

Присутни

Денес100
Вчера424
Оваа недела926
Овој месец926
Вкупно575601

Во моментов присутни

2
корисници

Среда, 03 Јуни 2020 05:31
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија