Натпревари

naslovna

Во прво полугодие од учебната 20018/19 година нашето училиште СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ постигна завидни резултати во рамките на училишниот спорт...

Повеќе: Резултати од спортски натпревари

naslovna

Во Валандово, во спортската сала „Филип Втори“, се одигра вториот турнир од Зонската лига – Велес во одбојка (машки) за средните училишта...

Повеќе: ОДБОЈКАРИТЕ НА ГИМНАЗИЈА ВТОРИ НА ЗОНСКИОТ ТУРНИР ВО ВАЛАНДОВО

naslovna

Во Велес, на 11 декември 2018 година, во спортската сала на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“, се одигра вториот турнир од Зонската лига за средни училишта во одбојка за младинки, на кој настапија: СОУ „Гоце Делчев“ – Валандово, СОУ „Димитрија Чуповски“ – Велес и СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес...

Повеќе: ЗОНСКИТЕ НАТПРЕВАРИ ПРВО МЕСТО ЗА НАШИТЕ ОДБОЈКАРКИ

naslovna

Во Валандово, во спортската сала „Филип Втори“, се одигра првиот турнир од Зонската лига за средни училишта во одбојка за младинки за средни училишта на кој настапија: СОУ „Гоце Делчев“ – Валандово, СОУ „Димитрија Чуповски“ – Велес и СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес...

Повеќе: ЗОНСКИТЕ НАТПРЕВАРИ ВО ВАЛАНДОВО ПРВО МЕСТО ЗА НАШИТЕ ОДБОЈКАРКИ

Страница 8 од 27

Googlе Translate

Присутни

Денес107
Вчера424
Оваа недела933
Овој месец933
Вкупно575608

Во моментов присутни

6
корисници

Среда, 03 Јуни 2020 05:49
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија