Натпревари

naslovna

На 7 февруари 2019 година во нашата Гимназија се одржа елиминационен натпревар по англиски јазик за избор на учесници на Регионалниот натпревар...

Повеќе: ЕЛИМИНАЦИОНЕН НАТПРЕВАР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД ВТОРА ГОДИНА

naslovna

На ден 26.01.2019 година (сабота) нашето училиште СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ беше домаќин на Општинскиот натпревар по математика на кој земаа учество 38 ученици од средните училишта од нашата Општина. На натпреварот присутни беа директорот на Гимназија Кочо Рацин Гоце Алексоски, професори по математика од средните училишта...

Повеќе: Општински натпревар по математика

naslovna

Сојузот на друштвата за македонски јазик и литература на Република Македонија распиша награден конкурс за НАЈДОБАР ЕСЕЈ за сите редовни ученици на средното образование (гимназиско и стручно) и за учениците од деветто одделение на основното образование...

Повеќе: ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ЗА НАЈДОБАР ЕСЕЈ

 

naslovna

На 22 декември 2018 година, денот на раѓањето на Коста Солев Рацин, а воедно и нашиот Патронен празник, во просториите на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ во Скопје, се одржа Државниот рецитаторски натпревар за средно образование...

Повеќе: РАЦИН – ГОРД НА СВОИТЕ СЛЕДБЕНИЦИ

Страница 7 од 27

Googlе Translate

Присутни

Денес80
Вчера424
Оваа недела906
Овој месец906
Вкупно575581

Во моментов присутни

5
корисници

Среда, 03 Јуни 2020 04:02
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија