Натпревари

naslovna

На 10 мај 2019 година, со почеток во 14.00 часот, во просториите на...

Повеќе: ДРЖАВНИ НАТПРЕВАРИ ПО МУЗИЧКА УМЕТНОСТ

naslovna

СОУ Гимназија Кочо Рацин Велес се претстави со Вокално-Инструментален состав од пет членови...

Повеќе: Регионални натпревари Музичка Уметност

naslovna

На Филолошкиот факултет во Скопје се оддржа јубилејната државна 50-та Олимпијада по Руски јазик...

Повеќе: Олимпијада по Руски јазик

naslovna

На 23 март 2019 година, се одржа Регионалниот напревар по Биологија, во СОУ „Гимназија Кочо Рацин“...

Повеќе: РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ПО БИОЛОГИЈА

Страница 4 од 27

Googlе Translate

Присутни

Денес81
Вчера424
Оваа недела907
Овој месец907
Вкупно575582

Во моментов присутни

5
корисници

Среда, 03 Јуни 2020 04:06
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија