НАТПРЕВАР WILLKOMMEN

На 18 мај 2019 година, со почеток во 9.00 часот, во просториите на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес, се одржа за првпат во Македонија Меѓународниот натпревар по странски јазици Willkommen.

Нашето училиште беше домаќин на овој натпревар во кој учество земаа ученици од основните и средните училишта од нашиот град, како и ученици од основните и средните училишта од Куманово и Штип.

1
2
1
2
1/2 
start stop bwd fwd

 

Резултатите од натпреварот ќе бидат објавени на 18 јуни 2019 година. Искрено им посакуваме успех на сите учесници.

Координатор,

Љубица Темелковска

Googlе Translate

Присутни

Денес288
Вчера343
Оваа недела1516
Овој месец631
Вкупно590532

Во моментов присутни

2
корисници

Четврток, 02 Јули 2020 20:00
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија