РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ПО БИОЛОГИЈА

На 23 март 2019 година, се одржа Регионалниот напревар по Биологија, во СОУ „Гимназија Кочо Рацин“.

1
2
3
1/3 
start stop bwd fwd

 

Учениците од нашата Гимназија ги освоија следниве резултати:

Софија Димова освои прва награда, Никола Трендафилов и Лилјана Ристова освоија трета награда за прва година.

Паола Кадиева освои втора награда, а Кристина Ивановска трета награда за втора година.

Андријана Стумбова освои втора награда, а Елена Кузева трета награда за трета година.

Останатите ученици се здобија со пофалници за натпреварот. Честитки за нашите ученици и им посакуваме успех на Државниот натпревар што ќе се одржи на 11 мај 2019 година на ПМФ.

Одговорни професори: Елизабета Николовска, Силвана Печкова

 

Googlе Translate

Присутни

Денес318
Вчера343
Оваа недела1546
Овој месец661
Вкупно590562

Во моментов присутни

3
корисници

Четврток, 02 Јули 2020 21:49
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија