НАТПРЕВАР ПО ИНФОРМАТИКА

На 10 март 2019 година, во Кавадарци беше одржан XXVII Регионален натпревар по информатика за средно образование. На овој натпревар СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес, учествувуваше со четири ученика.

1

 

Ученикот Бојан Вучевски од IV година се пласираше на Државениот натпревар кој ќе се одржи на 23 март 2019 година во Скопје.

Му посакуваме многу успех на престојниот Државен натпревар.

Одговорeн професор, Гордана Саздова

Googlе Translate

Присутни

Денес209
Вчера314
Оваа недела1099
Овој месец2345
Вкупно514241

Во моментов присутни

3
корисници

Четврток, 23 Јануари 2020 18:08
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија