Натпревари

naslovna

На 15 февруари 2020 година, се одржа Општински натпревар по биологија, во просториите на ...

Повеќе: НАТПРЕВАР ПО БИОЛОГИЈА

naslovna

На 22 февруари 2020 година, во ООУ „Блаже Конески“ – Велес, се одржа Општински натпревар по хемија за учениците од ...

Повеќе: ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ПО ХЕМИЈА

 

На 22 февруари 2020 година, во ООУ „Гоце Делчев“ од Неготино, беа спроведени Регионалните натпревари...

Повеќе: РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК

На 8 февруари 2020 година, Гимназијата „Добри Даскалов“ од Кавадарци беше домаќин на Регионалниот натпревар по математика, на кој земаа учество ...

Повеќе: РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ПО МАТЕМАТИКА

Страница 1 од 27

Googlе Translate

Присутни

Денес291
Вчера343
Оваа недела1519
Овој месец634
Вкупно590535

Во моментов присутни

5
корисници

Четврток, 02 Јули 2020 20:09
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија