Настани

naslovna

Во нашето училиште беше реализирана работилница со наслов „Булинг? Не во моето училиште“. Во работилницата учествуваа...

Повеќе: РАБОТИЛНИЦА ЗА ВРСНИЧКО НАСИЛСТВО

naslovna

На 28 мај 2019 година, 43 ученици од мешан етнички состав од СОУ „Гимназија Кочо Рацин“, заедно со...

Повеќе: ПОСЕТА НА МЕГАЛИТСКАТА ОПСЕРВАТОРИЈА КОКИНО

naslovna

На 21 мај 2019 година, во дворот на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес, во организација на...

Повеќе: ПРОМОЦИЈА НА ЗБОРНИКОТ „ВЕЛЕШКИ ПОЕТСКИ ПУЛСИРАЊА 2019“

naslovna

Во рамките на програмата за Мировно образование, поддржана од...

Повеќе: УЧЕНИЦИТЕ НА ЗАВРШНАТА ИЗВЕДБА НА ФОРУМ ТЕАТАРОТ НА ТЕМА „МЕЃУВРСНИЧКО НАСИЛСТВО“

Страница 6 од 82

Googlе Translate

Присутни

Денес221
Вчера314
Оваа недела1111
Овој месец2357
Вкупно514253

Во моментов присутни

2
корисници

Четврток, 23 Јануари 2020 19:20
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија