Претставување на броеви во компјутер. Претставување на алгоритми :


Програмирање, редоследна и изборна контролна структура :

 

  • Програмирање и програмски јазици превземи
  • Процес на изработка на една програма превземи
  • Презентација на готов програмски код превземи
  • Основни елементи на програмски јазик превземи
  • Аритметички операции и логички изрази превземи
  • Основни типови на податоци и доделување вредност на променлива превземи
  • Структура за избор од две можности превземи
  • Структура за избор од повеќе можности превземи

Googlе Translate

Присутни

Денес665
Вчера828
Оваа недела3649
Овој месец10877
Вкупно499217

Во моментов присутни

9
корисници

Четврток, 14 Ноември 2019 16:57
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија