Меѓуетничка интеграција

naslovna

Планираните активности во годишната програма за учебната 2015/2016 година по мајчин јазик во рамките на проектот Меѓуетничка интеграција во...

Повеќе: Меѓуетничка интеграција во образованието

naslovna

Продолжија активностите во рамките на проектот Меѓуетничка интеграција во образованието, така што на 18 февруари дваесеттина ученици од...

Повеќе: Меѓуетничка интеграција

Googlе Translate

Присутни

Денес165
Вчера205
Оваа недела1780
Овој месец8814
Вкупно261244

Во моментов присутни

3
корисници

Недела, 27 Мај 2018 21:45

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија