Гласaње за избор на лого за проектот newWERD - Нов начин на истражување и развој во наставата во рамки на програмата Еразмус+

За да гласате на анкетата кликнете на линкот подолу. Изберете една од опциите и кликнете на submit.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7z8RPSNtjBdh8YfSaNoaMcDPq3-V2RS-kYTcZ-EFNELTp4Q/viewform

Повеќе за проектот:

http://www.gimkocoracin.edu.mk/index.php/aktivnosti/proekti/erazmus/390-newwerd

Googlе Translate

Присутни

Денес71
Вчера306
Оваа недела1042
Овој месец7240
Вкупно300483

Во моментов присутни

2
корисници

Среда, 24 Октомври 2018 08:00

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија