Еразмус

 

naslovna

Во рамките на Програмата Еразмус + и проектите во кои зема активно учество и нашето училиште, на 6 декември 2018 година, беше одржана дисеминација на искуствата и знаењата стекнати на обуката одржана во Прага – Чешка...

Повеќе: ИНОВАТИВНИ ПРИСТАПИ ВО НАСТАВАТА

 

naslovna

Во рамките на Програмата Еразмус + и проектите во кои зема активно учество и нашето училиште, на 6 декември 2018 година, беше одржана дисеминација на искуствата и знаењата стекнати на обуката одржана во Прага – Чешка...

Повеќе: ИНОВАТИВНИ ПРИСТАПИ ВО НАСТАВАТА

naslovna

Учесници на краткорочна размена во рамките на проектот findNANO во Италија 15-22 февруари 2019 се...

Повеќе: РАЗМЕНА НА УЧЕНИЦИ ПРЕКУ ПРОЕКТИ ВО ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+

naslovna

СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ е учесник во проектот “Mystery lies in QR coding and decoding“ во Програмата Еразмус+, во клучната акција – стратешко партнерство за размена на добри практики, заедно со три други средни училишта од: Полска, Романија и Турција...

Повеќе: ПРОЕКТ ЕРАЗМУС+ Mystery lies in QR coding and decoding

Страница 1 од 9

Googlе Translate

Присутни

Денес164
Вчера251
Оваа недела669
Овој месец4014
Вкупно325791

Во моментов присутни

3
корисници

Среда, 16 Јануари 2019 18:08
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија