Натпревари

DSC0186a

Блог - натпреварот „Кажи нешто“ е проект во организација на здружението на граѓани ОХО под покровителство на Фондацијата е – Македонија, чија цел е промоција и популаризација на блогот и информатичките технологии како медиум за изразување.

Повеќе: Учество на блог - натпреварот „Кажи нешто“

hemija

Во организација на Сојузот на хемичари и технолози на Р.Македонија, на 25 мај 2014 година, на Институтот за хемија на Природно-математичкиот факултет во Скопје, се одржа првиот Државен натпревар по хемија за учениците од средните училишта во републиката.

Повеќе: Државен натпревар по хемија

s

Организација за мировно образование од мегаши. Учениците направија своја претстава

Повеќе: Две први награди на литературен конкурс!

Страница 25 од 25

Googlе Translate

Присутни

Денес133
Вчера406
Оваа недела4136
Овој месец13875
Вкупно480117

Во моментов присутни

7
корисници

Недела, 20 Октомври 2019 05:46
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија