Натпревари

naslovna

На 6. IV 2019 година, во ООУ „Гоце Делчев“ – Неготино, се одржа Регоналниот натпревар по Македонски јазик и литература...

Повеќе: РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК И ЛИТЕРАТУРА

naslovna

На 27 март 2019 година, на Економскиот факултет во Скопје, се одржа националниот натпревар „Европски квиз на парите“. Европскиот квиз на парите за првпат се одржа кај нас, при што учество земаа над 3000 ученици од основните и средните училишта...

Повеќе: УЧЕНИЦИ ОД СОУ „ГИМНАЗИЈА КОЧО РАЦИН“ – ВЕЛЕС, НАЦИОНАЛНИ ПРВАЦИ

 

naslovna

На 23 март 2019 година, на факултетот ФИНКИ – Скопје, беше одржан XXX Државен натпревар по информатика за средно образованиеа...

Повеќе: НАТПРЕВАР ПО ИНФОРМАТИКА

naslovna

На 16 март 2019 година, се одржа Општинскиот натпревар по хемија, во организација на Сојузот на хемичари и технолози на Македонија, во просториите на ООУ „Васил Главинов“ – Велес...

Повеќе: ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ПО ХЕМИЈА

Страница 3 од 25

Googlе Translate

Присутни

Денес133
Вчера406
Оваа недела4136
Овој месец13875
Вкупно480117

Во моментов присутни

6
корисници

Недела, 20 Октомври 2019 05:48
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија