Натпревари

naslovna

На 18 мај 2019 година, со почеток во 9.00 часот, во просториите на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес...

Повеќе: НАТПРЕВАР WILLKOMMEN

naslovna

На 11 мај 2019 година, на Природно-математичкиот факултет во Скопје, се одржа Државниот натпревар по Биологија...

Повеќе: ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ПО БИОЛОГИЈА

naslovna

На 10 мај 2019 година, со почеток во 14.00 часот, во просториите на...

Повеќе: ДРЖАВНИ НАТПРЕВАРИ ПО МУЗИЧКА УМЕТНОСТ

naslovna

СОУ Гимназија Кочо Рацин Велес се претстави со Вокално-Инструментален состав од пет членови...

Повеќе: Регионални натпревари Музичка Уметност

Страница 2 од 26

Googlе Translate

Присутни

Денес642
Вчера650
Оваа недела2090
Овој месец2511
Вкупно507921

Во моментов присутни

11
корисници

Недела, 15 Декември 2019 20:12
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија