Натпревари

naslovna

На 21 април 2018 година во Струмица се одржа 54-от Државен натпревар на младите истражувачи од Р. Македонија . Нашето училиште учествуваше со двајца натпреварувачи...

Повеќе: Државен натпревар на млади истражувачи

naslovna

На 21.04.2018 год.во Неготино во ООУ „Гоце Делчев“се одржа регоналниот натпревар по Македонски јазик и литература...

Повеќе: Регионален натпревар по Македонски јазик и литература

naslovna

На 21 април 2018, во просториите на СОУ Коле Неделковски, се одржа регионалниот натпревар по англиски јазик ,,ЕЛТАМ"...

Повеќе: Прво и второ место на регионалниот натпревар по англиски јазик ,,ЕЛТАМ"

naslovna

На 8 Март 2018 година се одржа општинскиот натпревар по биологија во просториите на СОУ ,, Гимназија Кочо Рацин“ - Велес...

Повеќе: Натпревар по биологија

Страница 10 од 25

Googlе Translate

Присутни

Денес132
Вчера406
Оваа недела4135
Овој месец13874
Вкупно480116

Во моментов присутни

9
корисници

Недела, 20 Октомври 2019 05:43
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија