Натпревари

naslovna

На ден 30.05.2018 година, во Младинскиот парк се одржа 44 –от Општински натпревар по прва помош...

Повеќе: Натпревар прва медицинска помош

naslovna

На државниот натпревар по Биологија кој се одржа на 19 Мај на ПМФ, покажавме дека го задржуваме континуитетот на натпревари по овој предмет...

Повеќе: Државен натпревар по биологија

naslovna

На 19.04.2018 година, во просториите на СУГСГ “Орце Николов“- Скопје се одржа Државниот натпревар по Македонски јазик и литература...

Повеќе: Државен натпревар по Македонски јазик и литература за трета година

naslovna

И оваа учебна година , на 27.04.2018 год во просториите на ОУ Блаже Конески од Велес се одржаа регионалните хорски и оркестарски натпревари како дел од проектните активности по музичка уметност...

Повеќе: СОУ “Гимназија Кочо Рацин” Велес, прво место на регионалните хорски и оркестарски натпревари

Страница 9 од 25

Googlе Translate

Присутни

Денес133
Вчера406
Оваа недела4136
Овој месец13875
Вкупно480117

Во моментов присутни

6
корисници

Недела, 20 Октомври 2019 05:47
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија