Натпревари

naslovna

По повод одбележување на Денот на училиштето на ССОУ „Димитрија Чуповски“, беше распишан литературен конкурс на тема: „Сите сме исти – сите сме различни“. На литературниот конкурс...

Повеќе: СИТЕ СМЕ ИСТИ – СИТЕ СМЕ РАЗЛИЧНИ

naslovna

Женскиот одбојкарски тим на Гимназијата, исто како и предходните години, така и оваа, извојува две убедливи победи против СОУ „Димитрија Чуповски“ и СОУ „Јовче Тесличков“...

Повеќе: ОДБОЈКАРКИТЕ – ПРВИ ВО ОПШТИНА ВЕЛЕС

naslovna

Во рамките на одбележување на Денот на ослободувањето на град Велес, под покровителство на Општина Велес, на 8 ноември 2018 година, се одржа 36. Општински противпожарен квиз-натпревар...

Повеќе: ВТОРО МЕСТО НА ПРОТИВПОЖАРНИОТ КВИЗ-НАТПРЕВАР

naslovna

По повод Патрониот празник на ССОУ „Димитрија Чуповски“, на 7 ноември 2018 година, се одиграа општинските натпревари во кошарка – младинки...

Повеќе: КОШАРКАРКИТЕ – ПРВИ ВО ОПШТИНАТА

Страница 7 од 25

Googlе Translate

Присутни

Денес132
Вчера406
Оваа недела4135
Овој месец13874
Вкупно480116

Во моментов присутни

7
корисници

Недела, 20 Октомври 2019 05:44
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија