НАТПРЕВАР WILLKOMMEN

На 18 мај 2019 година, со почеток во 9.00 часот, во просториите на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес, се одржа за првпат во Македонија Меѓународниот натпревар по странски јазици Willkommen.

Нашето училиште беше домаќин на овој натпревар во кој учество земаа ученици од основните и средните училишта од нашиот град, како и ученици од основните и средните училишта од Куманово и Штип.

1
2
1
2
1/2 
start stop bwd fwd

 

Резултатите од натпреварот ќе бидат објавени на 18 јуни 2019 година. Искрено им посакуваме успех на сите учесници.

Координатор,

Љубица Темелковска

Googlе Translate

Присутни

Денес133
Вчера406
Оваа недела4136
Овој месец13875
Вкупно480117

Во моментов присутни

8
корисници

Недела, 20 Октомври 2019 05:44
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија