Државен натпревар по биологија

На државниот натпревар по Биологија кој се одржа на 19 Мај на ПМФ, покажавме дека го задржуваме континуитетот на натпревари по овој предмет, како и добивањето на награди пет години по ред на државно ниво.

1

 

Оваа година, повторно, ученикот Михаил Донев од трета година ја освои втората награда , а Тамара Трајановска од прва година, трета награда . Антонио Јованов поради учеството на натпреварот доби пофалница. Честитки за учениците кои освоија награди и на оние кои беа само учесници на натреварите. Се надеваме на уште поголеми успеси следната година .

Одговорeн професор: Елизабета Николовска

 

Googlе Translate

Присутни

Денес69
Вчера306
Оваа недела1040
Овој месец7238
Вкупно300481

Во моментов присутни

2
корисници

Среда, 24 Октомври 2018 07:42

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија