Натпревари

 

naslovna

На 10 март 2019 година, во Кавадарци беше одржан XXVII Регионален натпревар по информатика за средно образование. На овој натпревар СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес, учествувуваше со четири ученика...

Повеќе: НАТПРЕВАР ПО ИНФОРМАТИКА

 

naslovna

По повод патрониот празник на ООУ „Ј.Х.К. – Џинот“ – Велес, беше распишан литератирен конкурс на тема „Џинот – неисцрпна инспирација на минатите, сегашните и идните генерации“...

Повеќе: ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС НА ТЕМА „ЏИНОТ – НЕИСЦРПНА ИНСПИРАЦИЈА НА МИНАТИТЕ, СЕГАШНИТЕ И ИДНИТЕ...

 

naslovna

На 5 февруари 2019 година, во просториите на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“, се одржа квиз-натпревар „Бувко“. Квизот беше од областа на математиката и информатиката...

Повеќе: КВИЗ-НАТПРЕВАР „БУВКО“

naslovna

На 16 февруари 2019 година, Гимназијата „Гоце Делчев“ од Валандово беше домаќин на Регионалниот натпревар по математика, на кој земаа учество ученици од средните училишта од општините од регионот: Велес, Кавадарци, Неготино, Гевгелија, Богданци и Валандово...

Повеќе: РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ПО МАТЕМАТИКА

Страница 1 од 22

Googlе Translate

Присутни

Денес311
Вчера409
Оваа недела1881
Овој месец6063
Вкупно347660

Во моментов присутни

3
корисници

Четврток, 21 Март 2019 23:54
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија