Настани

naslovna

По повод Меѓународниот ден на жената, од страна на Клуб на писатели „Коста Солев Рацин“ и Здружение на пензионери – Велес, беше распишан литературен конкурс на темите: „Мајка“, „Мојот најубав цвет“, „За мама“...

Повеќе: НАГРАДЕНИ УЧЕНИЦИ НА ЛИТЕРАТУЕН КОНКУРС РАСПИШАН ПО ПОВОД МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ЖЕНАТА

naslovna

Во рамките на програмата за Мировно образование, а во соработка со Првата детска амбасада „Меѓаши“, во просториите на...

Повеќе: Работилница:„Семејно насилство како да го препознаеме и истото да го спречиме“ Активност од...

naslovna

На 1 март 2019 година, ученици од СОУ Гимназија „Кочо Рацин“ – Велес, во рамките на наставната програма по предметот музичка уметност и во соработка со...

Повеќе: ПОСЕТА НА МАКЕДОНСКАТА ОПЕРА И БАЛЕТ

naslovna

На 28 февруари 2019 година, во организација на Филозофското друштво на Македонија, Комисија на професори при...

Повеќе: НАТПРЕВАР ПО ФИЛОЗОФИЈА

Страница 10 од 78

Googlе Translate

Присутни

Денес221
Вчера688
Оваа недела2984
Овој месец13929
Вкупно438293

Во моментов присутни

2
корисници

Петок, 23 Август 2019 09:40
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија