Настани

naslovna

Проектот „Магична интеркултурална мрежа на пријател-ството“ во нашето училиште продолжи да се спроведува од 1 април 2019 година, со 15 учесници – ученици од прва и втора година...

Повеќе: Проект „Магична интеркултурална мрежа на пријателството“

naslovna

Како дел од активностите за презентација на нашата Гимназија пред учениците од деветто одделение и оваа година подготвивме театарска претстава. Со гордост и со големо задоволство, можеме да кажеме дека младите актери од нашето училиште беа на исклучителна висина на својата задача...

Повеќе: Искрена смеа и топли аплаузи како награда за младите актери

naslovna

Минатата година во нашиот град беше регистрирано Здружението на граѓани „Акцијаш – ветерани“, во чии рамки активно делува Првата доброволна работна бригада „Кочо Рацин“, основана од поранешните бригадири и учесници на младински работни акции...

Повеќе: ЕКОЛОШКА АКЦИЈА – СПОЈ НА ИСКУСТВО И МЛАДОСТ

naslovna

На 28. III 2019 година, во Кавадарци, во ресторанот „Моклиште“, се одржа завршниот настан на проектот: „Читај и меѓу редови“, на тема: „Медиумска писменост и градење на критички став“. Проектот беше имплементиран од Фондацијата за локален развој и демократија „Фокус“ од Велес...

Повеќе: Завршен настан од проектот „Читај и меѓу редови“

Страница 9 од 81

Googlе Translate

Присутни

Денес606
Вчера650
Оваа недела2054
Овој месец2475
Вкупно507885

Во моментов присутни

3
корисници

Недела, 15 Декември 2019 19:22
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија