Настани

naslovna

Во рамките на програмата за Мировно образование, поддржана од ПДАС „Меѓаши“, нашата Гимназија и СОУ „Ванчо Прке“ од Виница, на 21 март 2019 година, по повод Денот на екологијата, ја реализираа првата заедничка активност...

Повеќе: МИРОВНИЦИТЕ ГО ОДБЕЛЕЖАА „ДЕНОТ НА ЕКОЛОГИЈАТА“

naslovna

На 22. III 2019 година, со почеток во 11.30 часот, во просториите на училишната библиотека, се одржа отворен медиумски час, со деветтоодделенците од ООУ „Блаже Конески“ и ООУ „Кирил и Методиј“ од Велес, организиран од СА по Македонски јазик и литература...

Повеќе: ОТВОРЕН ЧАС ЗА ДЕВЕТТООДДЕЛЕНЦИТЕ, ПОД МОТОТО: „БИДИ И ТИ МЕДИУМСКИ ПИСМЕН!“

naslovna

СОУ „Гимназија Кочо Рацин“, во соработка со Општинската организација на Сојузот на борците од НОВ, и оваа година достојно го одбележа 14 Март – Денот на отпочнувањето на Штрајкот на учениците од Велешката гимназија...

Повеќе: ОДБЕЛЕЖАНА 77-ГОДИШНИНАТА ОД ШТРАЈКОТ НА ВЕЛЕШКИТЕ ГИМНАЗИЈАЛЦИ

naslovna

СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес, во соработка со Црвен крст на Република Македонија и ОО Црвен крст – Велес, на 21 март 2019 година, реализираа обука за вработените во училиштето на тема: „Заштита и самозаштита во случај на катастрофи и користење на планови за евакуација...

Повеќе: ЕДУКАЦИЈА ЗА ЗАШТИТА И САМОЗАШТИТА ПРИ КАТАСТРОФИ

Страница 8 од 78

Googlе Translate

Присутни

Денес221
Вчера688
Оваа недела2984
Овој месец13929
Вкупно438293

Во моментов присутни

1
корисници

Петок, 23 Август 2019 09:43
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија