Настани

naslovna

На 28. III 2019 година, во Кавадарци, во ресторанот „Моклиште“, се одржа завршниот настан на проектот: „Читај и меѓу редови“, на тема: „Медиумска писменост и градење на критички став“. Проектот беше имплементиран од Фондацијата за локален развој и демократија „Фокус“ од Велес...

Повеќе: Завршен настан од проектот „Читај и меѓу редови“

naslovna

Во рамките на активностите и задачите дадени од страна на Локалната заедница – Општина Велес, а во согласност со Програмата на Еколошкиот одбор при СОУ „Гимназија Кочо Рацин“, во месец март се извршени сите планирани активности...

Повеќе: АКТИВНОСТИ НА ЕКОЛОШКИОТ ОДБОР НА ГИМНАЗИЈАТА

naslovna

27 март е денот кога низ целиот свет се слави Светскиот ден на театарот. Театарските уметници, поклоници на Талија, од целиот свет, на овој ден се обидуваат да нè потсетат дека театарот е место каде луѓето треба да појдат за да ја почувствуваат неговата магија...

Повеќе: Гимназијалците го одбележаа Светскиот ден на театарот

naslovna

На 19 и 21 март 2019 година, Гимназија „Кочо Рацин“, во соработка со Градската библиотека „Гоце Делчев“, организираше кино-проекции за деветтоодделенците...

Повеќе: НАУЧЕН ФИЛМСКИ КАРАВАН

Страница 7 од 78

Googlе Translate

Присутни

Денес221
Вчера688
Оваа недела2984
Овој месец13929
Вкупно438293

Во моментов присутни

2
корисници

Петок, 23 Август 2019 09:39
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија