УЧИЛНИЦА – РАБОТИЛНИЦА

По повод Патрониот празник на нашето училиште, на 17 декември 2018 година, Стручниот актив по природни науки, ја реализираше активноста: „Училница – работилница“. Активноста ги опфаќаше учениците од втора година и истите се претставија со демонстрации, експерименти, модели, симулации.

1
2
3
4
5
1/5 
start stop bwd fwd

 

Ваквите активности се афирмација на нашето училиште пред деветооделенците од нашиот град, и тоа со својата најјака страна, а тоа се работилниците. Настанот започна со stand up подготвен од учениците на Гимназија Кочо Рацин, кои дополнително ја загреа и така топлата атмосфера.

Одговорни професори од Стручниот актив по природни науки

 

Googlе Translate

Присутни

Денес375
Вчера879
Оваа недела2161
Овој месец15272
Вкупно396173

Во моментов присутни

4
корисници

Среда, 19 Јуни 2019 11:37
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија