Access

Размена на ученици

razmena ucenici

Е-дневник

e dnevnik

Математички лавиринт

mat lab

Активности

Категорија: Натпревари

naslovna

На Филолошкиот факултет во Скопје се оддржа јубилејната државна 50-та Олимпијада по Руски јазик...

Повеќе...

Категорија: Настани

naslovna

Како дел од активностите за презентација на нашата Гимназија пред учениците од деветто одделение и оваа година подготвивме театарска претстава. Со гордост и со големо задоволство, можеме да кажеме дека младите актери од нашето училиште беа на исклучителна висина на својата задача...

Повеќе...

Категорија: Настани

naslovna

Проектот „Магична интеркултурална мрежа на пријател-ството“ во нашето училиште продолжи да се спроведува од 1 април 2019 година, со 15 учесници – ученици од прва и втора година...

Повеќе...

Категорија: Натпревари

naslovna

На 23 март 2019 година, се одржа Регионалниот напревар по Биологија, во СОУ „Гимназија Кочо Рацин“...

Повеќе...

Googlе Translate

Огласна табла

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Годишна сметка за 2018 година.

Размена на ученици

Размена на ученици во Cordoba, Spain повеќе 

Размена на ученици во Plymouth, UK повеќе 

Размена на ученици во Lutraki, Greece повеќе 

Размена на ученици во Bratislava, Slovakia повеќе 

Размена на ученици во Strasbourg, France повеќе

Размена на ученици во Mardin, Turkey повеќе 

Размена на ученици во Cluj, Romania повеќе 

Присутни

Денес223
Вчера517
Оваа недела740
Овој месец8358
Вкупно359785

Во моментов присутни

9
корисници

Вторник, 23 Април 2019 14:33

Распоред на часеви

   

   


Baner erazmus


Категорија: Натпревари

 • Државен натпревар по хемија

  hemija

  Во организација на Сојузот на хемичари и технолози на Р.Македонија, на 25 мај 2014 година, на Институтот за хемија на Природно-математичкиот факултет во Скопје, се одржа првиот Државен натпревар по хемија за учениците од средните училишта во републиката.

   
 • Меѓународен натпревар по латински јазик Elex Vestibulum

   

  naslovna

  Европското здружение на класични филозофи, „Еурокласика“, секоја година го организира Меѓународниот натпревар по латински јазик ...

   
 • Натпревар по филозофија

   

  naslovna

  По минатогодишниот успех и освоеното прво место на ученикот Илина Димовска, и оваа година дел од учениците од IV-та година учествуваат на натпреварот по филозофија ...

Категорија: Еразмус

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“- Велес

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија